Ægtepar med forskellige næringsbehov

Ægtepar med forskellige næringsbehov

Når ægtepar har forskellige næringsbehov

Årenes gang påvirker os individuelt, og undervejs kan du opleve, at du og din partner har forskellige næringsbehov. Enten i en kort eller længere periode.
Ofte kræver det blot en lille justering i den daglige adfærd, men nogle gange kan det også blive en udfordring. 

Vi hører ofte, at det er en udfordring, når ægtepar har forskellige næringsbehov. Hvis den ene spiser mere eller mindre normalt, og den anden har behov for ekstra kalorier og/eller protein, så kan det at lave mad være lidt af en opgave.

Men sådan behøver det ikke være!

Måltidet, og i særdeleshed fællesskabet omkring det, er vigtigt, uanset hvilken alder vi har. Det skal være noget, vi ser frem til. Ikke en udfordring der skal løses.

Spis den samme mad

Med Adozan kan I fortsætte med at lave mad, som I plejer.
Del portionen i to eller tag en portion fra til den, der har brug for den ekstra næring og rør blot Adozan pulveret direkte i maden.

Adozan er smagsneutralt, og kan blandes direkte i maden, uden det ses. Det kan blandes i sovsen, i suppen eller i kødretten. Det kan bages i brød eller røres i en bæger yoghurt.

Og hvis det er nemmere for jer, så rør pulveret i drikkevarerne.

På den måde får I hver den næring I skal bruge, uden at maden skal tilberedes anderledes.

Maden kan beriges ved servering for den person, der har behov for ekstra næring.

Hvilken Adozan skal du vælge?

Adozan findes i forskellige varianter, alt efter hvad dit næringsbehov er.

Vi har lavet en lille guide der kan hjælpe dig. Klik her.

Hvis I som samlevende eller ægtepar har forskellige næringsbehov, er det naturligvis vigtigt, at I retter jer efter eventuelle anvisninger fra lægen. Hvis det blot er et næringstilskud, der er brug for, kan Adozan i de fleste tilfælde hjælpe, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du gerne vil vide mere.