Adozan varianter

Hvilken Adozan variant skal jeg vælge?

Hjælp til at vælge den rigtige Adozan

Adozan produkt overblik

 

 

Adozan fås i flere varianter, og her finder du hjælp til at vælge det rigtige produkt.
Det vigtigste er:

Hvad har DU brug for?

Der er forskel på, hvad kroppen har brug for. Tag din læge eller diætist med på råd, så du er sikker på, at du gør det helt rigtige for at styrke din krop og dit helbred.

Har du brug for ekstra kalorier i maden?

Så skal du vælge Adozan Kilo+.
Adozan Kilo+ har et højt indhold af umættet fedt og 632 kalorier pr. 100 g.
Pulveret kan anvendes både koldt og varmt og røres direkte i væsker (sauce, dressing, mælkeprodukter, kaffe mv.), både under tilberedning af maden og lige inden servering.

Har du brug for mere protein?

Så kan du vælge P-Boost, Adozan Protein+ eller Adozan Protein+Hot.


P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, der blandes i maden. Mange vælger f.eks. blot at hælde det i kaffen, fordi det er nemt. Det kan anvendes både koldt og varmt.


Adozan Protein+ og Adozan Protein+Hot er pulver, der ligesom de øvrige Adozan pulvere kan anvendes både koldt og varmt, og røres i maden både under tilberedningen og lige før serveringen. Adozan Protein+ har dog den begrænsning, at den kun tåler opvarmning til 75 grader. Ved højere temperatur vil proteinerne koagulere og give klumper. Derfor anbefaler vi, at Adozan Protein+ tilsættes i suppe, kaffe mv. når det er afkølet til drikketemperatur. Adozan Protein+Hot tåler 100 grader.


Ved bagning kommer temperaturen typisk over 75 grader, men det giver ingen problemer med koagulation. Både Adozan Protein+ og Protein+Hot er fint egnet til bagning.

Har du brug for både ekstra kalorier og protein?

Så har vi flere produkter du kan vælge i mellem.

Adozan Vital+ indeholder både kalorier, fibre og protein, og som kan anvendes præcist som du ønsker; i den varme mad, både under tilberedning og servering, i bagværk og brød, i kolde retter og drikke.


Adozan Transparent+ fungerer fuldstændigt som Vital+, men er mere velegnet til f.eks. klare supper og drikke, da det vil fremstå mere transparent end Adozan Vital+.


Adozan Chokolade+ er lækker, fyldt chokolade, der er beriget med både energi og protein. Men det smager kun af det lækreste dessertchokolade.